Economia

Nin considera el nou mapa català de caixes "molt ben dibuixat"

El director general de La Caixa creu que normalitzarà el crèdit

El director general de La Caixa, Joan Maria Nin, ha considerat avui que el nou mapa de caixes català està "molt ben dibuixat" i és "molt positiu", i que ara falta "esperar l'execució del disseny". Amb tres processos de fusió en marxa, Catalunya passarà de deu caixes a quatre en els pròxims mesos.

Després de moderar la taula 'La recuperació per sectors' de la XIV Reunió d'Economia de S'Agaró (Girona), Nin ha exposat que després de la "concepció" de les fusions a Catalunya, ara queda la "decisió i execució", i ha mostrat la seva "plena confiança en les persones que estan executant el procés".

"És una idea bona, ara la clau està en l'execució", ha reblat.

Durant la seva intervenció en la reunió empresarial, ha afirmat que les fusions "permetran normalitzar la concessió de crèdit", però que "queden uns mesos" fins que es formalitzin els processos d'integració en marxa.

Alhora, preguntat per la possibilitat d'una major concentració en el futur, ha dit que "ho dirà el temps i les persones que prenen les decisions a les entitats"


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.