Punt divers

La fusió entre les caixes Laietana i Penedès i l'Estatut, a les portades

La fusió entre Caixa Laietana i Caixa Penedès, i la futura sentència de l'Estatut centren les portades d'aquest dijous, 'L'Avui' titula 'Laietana i Penedès aproven la seva fusió' i 'El Punt' ho fa amb 'Caixa Penedès i Caixa Laietana donen llum verd al procés de fusió de les dues entitats'. 'El Periodico' obre amb un editorial titulada 'La dignidad de Catalunya', 'La Vanguardia' destaca que 'El TC retoma el Estatut con Catalunya en guardia', 'El País' opta per ' Obama resucita la cumbre del clima con un plan de recorte de CO2' i 'Publico' afirma que 'La Iglesia financia a la guerrilla hutu'.

'El Mundo' destaca que 'Chaves llama 'marioneta de El Mundo' al PP por insistir sobre su hija', 'ABC' diu que 'El Gobierno se declara satisfecho por su 'fenomenal' gestión del Alakrana' i 'La Razón' que 'Los Duques de Lugo firman el divorcio'.'Diari de Girona' obre amb 'Caixa Girona reclama més pes en els òrgans de govern de l'entitat resultant de la fusió' i 'El Punt' destaca que 'El Celler de Can Roca ja té tres estrelles'.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.