Economia

Piqué vol fer de Vueling la línia de referència al Prat

El president de la companyia es mostra favorable a l’entrada de Ryanair al Prat

“Vueling serà la companyia de referència de Barcelona”, va afirmar Josep Piqué, president de la nova companyia aèria, fruit de la fusió amb Clickair, després de celebrar el seu primer consell d’administració. Piqué també es va mostrar favorable a l’entrada de Ryanair al Prat, “sempre que sigui amb les mateixes condicions que la resta” i va considerar que “és bo que l’aeroport de Barcelona es converteixi en un centre de línies aèries de low cost”, en contraposició al que manifestava dimecres passat a aquest diari Ferran Soriano, president de Spanair, que avisava que una concentració de companyies de low cost podria ser perjudicial per aconseguir un hub (redistribuïdor de vols) per al Prat.

D’altra banda, Piqué va explicar que durant la primera reunió del consell d’administració de la nova Vueling es van crear diverses comissions, entre les quals la d’operacions vinculades, que “vetllarà per la independència” de Vueling i perquè l’aerolínia no estigui supeditada a l’estratègia d’Iberia. La comissió es pronunciarà sobre les operacions que puguin topar amb les d’Iberia.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.