Política

Piqué, "decebut" amb Millet pel cas Palau de la Música

L'expresident del PP català ha dit que "la badada ha estat col·lectiva"

L'expresident del PP català Josep Piqué ha admès que està decebut per l'actuació de Fèlix Millet, expresident del patronat de la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música.

En declaracions a RAC1, l'actual president de la companyia aèria Vueling ha explicat que "no recorda" l'informe de la Sindicatura de Comptes lliurat a la Generalitat l'any 2002, que advertia d'irregularitats en la comptabilitat del Palau de la Música en l'exercici 2000-2001.

L'expresident del PP a Catalunya ha alertat que la situació comptable de l'entitat no només era responsabilitat dels polítics en el càrrec durant el 2002, sinó que "des del 2002 fins ara" haurien d'haver-se advertit les irregularitats.

En aquest sentit, Josep Piqué ha dit que "la badada ha estat col·lectiva", per la qual cosa "la responsabilitat ha estat col·lectiva".

Piqué s'ha referit així a la seva relació amb Millet, que el 2003 va acceptar formar part del consell assessor de l'Institut Catalunya Futur, la secció catalana de la Fundació per a l'Anàlisi i els Estudis Socials (FAES).


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.