Economia

Aquest matí surt l'últim avió que Foment ofereix als afectats pel tancament d'Air Comet

Els que no puguin embarcar, no tindran més remei que quedar-se a terra i reclamar els seus diners

Aquest dissabte al matí surt l'últim avió que el ministeri de Foment ha ofert als passatgers d'Air Comet per volar a les seves destinacions. Els que no puguin embarcar, no tindran més remei que quedar-se a terra i reclamar els seus diners.

El ministeri de Foment ja ha transportat amb els avions contractats 2.000 dels 7.000 passatgers afectats per la crisi de l'aerolínia.

Divendres, una trentena d'argentins i colombians afectats pel tancament d'Air Comet es van manifestar a la terminal u de sortides de l'aeroport de Barajas en protesta perquè s'han quedat a terra.

Cal recordar que Air Comet va confirmar aquest dimarts que presentava un concurs de creditors i un ERO per a tota la plantilla: 640 treballadors.

Air Comet deu un crèdit de més de 17 milions d'euros al banc alemany Nord Bank, que ha presentat una demanda judicial. Arran d'això, un jutge britànic va prohibir la venda de bitllets d'Air Comet i en va immobilitzar els avions.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.