Economia

Seat presenta un nou ERO temporal per a un màxim de 7.789 treballadors

La Generalitat va aprovar el mes de gener passat un ERO encara en vigor, que està afectant 5.300 persones

La direcció de SEAT ha presentat un nou expedient de regulació (ERO) de suspensió temporal de contractes que afectarà un total de 7.789 treballadors dels centres de Martorell i de la Zona Franca entre el setembre i el desembre d'aquest any.

L'ERO preveu una aturada durant 21 dies de les línies de producció dels models Ibiza i Altea, una aturada durant 14 dies de la línia de producció de l'Exeo i la suspensió temporal de 500 contractes diaris entre 31 d'agost i el 13 de setembre i de 900 contractes diaris entre el 14 de setembre i el 23 de desembre.

La Generalitat va aprovar el mes de gener passat un ERO encara en vigor, que està afectant 5.300 persones, amb una mesura d'entre 7 i 29 dies d'inactivitat.

Davant aquest anunci, la Federació d'Indústria de CCOO de Catalunya ha donat el seu suport a la Secció Sindical Intercentres de CCOO de SEAT en la negociació d'aquest expedient temporal, el tercer que ha plantejat l'empresa aquest any, per tal d'aconseguir les millors condicions i la mínima afectació per al conjunt de treballadors i treballadores de SEAT.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.