Economia

Reus acollirà el centre de dades de les consultes independentistes del 25 d'abril

La plataforma Reus Decideix celebrarà l'acte central de campanya aquest pròxim cap de setmana amb la presència de Joel Joan, Heribert Barrera i Jaume Sobrequés

Reus ha estat escollida per la coordinadora nacional per la consulta sobre la independència per fer el seguiment de la jornada d'aquest 25 d'abril. En el centre d'operacions de la capital del Baix Camp es farà la lectura dels resultats finals i s'instal·larà la base de dades nacional de la tercera onada de consultes a Catalunya.

Anna Arqué, cap de comunicació de la Coordinadora, va afirmar dimarts en una roda de premsa al local de Reus Decideix que el fet d'escollir la capital del Baix Camp ha estat per "la determinació i la convicció que la comissió local ha mostrat des del principi". Arqué també ha valorat el gran suport que ha rebut la plataforma, que ha aconseguit implicar prop de 100 entitats socials de la ciutat i prop de 800 voluntaris.

Reus Decideix ha anunciat que celebrarà l'acte central de campanya el 17 d'abril a l'Auditori del Palau Bofarull de Reus, on intervindran Heribert Barrera, Jaume Sobrequés i Manuel Cardeña.

El diumenge 18 d'abril es farà l'acte final de campanya de les comarques del Camp i Terres de l'Ebre a la Palma de Reus, amb la participació de Joel Joan i membres de les comissions organitzadores de consultes.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.