Economia

Les borses reaccionen a la baixa l'endemà de la pujada històrica de l'Íbex

Els mercats obren amb correccions després del festival de beneficis d'aquest dilluns provocat pel pla de rescat anunciat per l'Ecofin per blindar un euro força debilitat

Després d'una jornada sense precedents, recoolida de beneficis. Les borses europees han obert a la baixa després de les pujades espectaculars d'aquest dilluns, sobretot de l'índex espanyol, que va arribar a un històric 14,4%.

L'Íbex-35 ha obert sessió amb pèrdues i ha retrocedit fins al 2,63% i s'ha situat per sota dels 10.082 punts. L'eufòria de les borses la va provocar el pla de rescat anunciat per l'Ecofin per blindar un euro força debilitat.

Val a dir, però, que històricament l'endemà de les jornades amb beneficis superiors al 5% es produeixen aquestes correccions.

En els principals mercats europeus també predominaven els números vermells. El CAC-40 de la Borsa de París queia a primera hora un 1,63%, el Footsie londinenc, un 1,61% i els índexs de Milà i Frankfurt, un 1,2%. L'euro es torna a debilitar i es canvia a 1,27.




Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.