Economia

Banc Sabadell tanca la compra del Mellon Bank

El grup passa a gestionar a Florida un volum total de negoci de més de 4.450 milions d’euros entre inversió i recursos

Banc Sabadell ha tancat l’operació de compra de Mellon United National Bank (MUNB), grup amb seu a Miami que ara s’anomenarà Sabadell United Bank. Després de rebre les autoritzacions del Banc d’Espanya i de la Reserva Federal d’Atlanta, Banc Sabadell passa a controlar 1.165 milions en dipòsits i 609 milions de crèdits, un 60% de la cartera creditícia, que han estat els seleccionats després de rebutjar els afectats per morositat.

El grup passa a gestionar a Florida un volum total de negoci de més de 4.450 milions d’euros entre inversió i recursos, i la seva xarxa augmenta en 15 sucursals. Ara compta amb 22 oficines en aquest Estat.

Com a resultat de l’operació, Banc Sabadell puja deu llocs en el rànquing d’entitats locals a Florida i se situa com a sisè per volum de dipòsits.

Segons va destacar ahir Fernando Pérez-Hickman, director general adjunt de Banc Sabadell, “l’economia nord-americana sortirà de la crisi abans que l’europea, cosa que presenta grans oportunitats de creixement”. El banc ha comunicat que estarà “atent” a altres possibles operacions a la zona.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.