Economia

Corbacho "veu complicat" recuperar el diàleg social si la CEOE no canvia d'actitud

El ministre de Treball qualifica de "radicalment falses" les acusacions de la CEOE al govern espanyol assegurant que ha acceptat les exigències dels sindicats

El ministre de Treball i Immigració, Celestino Corbacho, ha admès aquest dimecres que "veu complicat" recuperar el diàleg social al setembre, tal com va demanar aquest dimarts la CEOE, si la patronal no canvia d'actitud i de propostes.

"Si no hi ha canvi en aquesta actitud intransigent i aquestes propostes que posen en crisi la Seguretat Social veig complicat que es recuperi el diàleg", ha dit Corbacho abans d'assistir a un esmorzar informatiu a Madrid.

A més, el ministre ha considerat "radicalment falses" les acusacions de la CEOE al govern espanyol que ha acceptat les exigències dels sindicats, i ha recordat que la patronal ha rebutjat des del principi mesures importants per a les empreses perquè només li interessava un acord sobre la reforma laboral.

"El govern espanyol no actua a dictat de ningú, ni dels sindicats ni de la CEOE", ha afirmat el titular de Treball.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.