Economia

Caixa Penedès anuncia el trencament "definitiu" de la possible fusió amb Caixa Laietana

Les dues entitats s'havien donat un temps de marge per decidir la continuïtat del procés d'integració davant les discrepàncies sobre el disseny i el pla d'actuació de la fusió

El consell d'administració de Caixa Penedès reunit aquest dijous ha decidit la suspensió "definitiva" del procés de negociació per arribar a un acord de fusió amb Caixa Laietana, segons ha anunciat la mateixa Caixa Penedès com a fet rellevant davant la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

El director general de l'entitat, Ricard Pagès, ha comunicat que d'aquesta manera queden trencades "definitivament" les converses amb Caixa Laietana que es van iniciar el 25 de novembre del 2009.

Aquestes dues entitats s'havien donat un temps de marge per decidir la continuïtat del procés d'integració davant les discrepàncies que mantenien entre elles sobre el disseny i el pla d'actuació de la fusió.

Aquestes dues entitats han manifestat reiterades vegades aquests últims mesos que "no es quedarien soles" i que s'acabarien integrant en algun procés de fusió encara que fos amb alguna entitat d'estalvi de fora de Catalunya i a través del Sistema Institucional de Protecció (SIP).


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.