Economia

Elena Salgado demana a la banca que ajudi "amb rapidesa" empreses i famílies

Economia

La vicepresidenta segona del govern, Elena Salgado, ha reclamat als bancs i caixes espanyoles que, de la mateixa manera que han donat exemple de fortalesa davant la crisi, la mostrin amb "el mateix rigor i rapidesa" per ajudar les famílies i les empreses en la concessió de crèdit.

En el seu primer discurs, després de rebre a mans de Pedro Solbes la cartera d'Economia i Hisenda, Salgado ha promès fer "tots els esforços" com a nova responsable d'Economia i Hisenda per "reprendre com més aviat millor el camí de creixement" econòmic.

La ministra s'ha compromès a donar un impuls al diàleg social i ha anunciat en aquest sentit la seva intenció de reunir-se la propera setmana amb els integrants de la mesa.

Acompanyada per una bona part de l'executiu, set ministres i la vicepresidenta primera, Salgado ha tingut paraules de gratitutd per al seu predecessor al càrrec, Pedro Solbes, del qual ha destacat els seus anys de servei públic.

Solbes, per la seva banda, ha admès que estava emocionat i que tenia "sentiments enfrontats" per la seva marxa, i ha dit que se'n va "raonablement satisfet" amb la seva tasca, en la qual, ha reconegut, hi ha hagut encerts i errors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.