Economia

Un auditor del govern sota sospita d’haver encobert Fèlix Millet

És parella de Gemma Montull i va finançar-se obres a càrrec del Palau

L’explicació a la falta de control de les administracions sobre el festí depredador que Fèlix Millet i Jordi Montull van organitzar al Palau de la Música pot tenir nom i cognoms. El departament d’Economia va decidir ahir apartar de les seves funcions l’auditor Enric Fernández perquè hi ha sospites que “no hauria actuat amb tota professionalitat durant el període en què va formar part de l’equip d’auditors dels comptes del Consorci del Palau”.

L’auditor ha estat apartat de les seves funcions i s’ha obert un expedient que determinarà quin tipus de responsabilitat té en el cas. De moment se sap que Fernández és la parella sentimental de Gemma Montull, imputada en el cas, i que s’hauria beneficiat del destí il·legal donat als fons de la institució cultural.

En concret s’acusa Fernández d’haver facturat al Palau obres fetes al seu domicili, del qual n’és copropietària Gemma Montull, per valor de 97.000 euros. Es tracta d’un habitatge de Teià, on viu també el pare de Montull. Quan Fernández va començar la relació amb Gemma Montull va deixar d’auditar el Palau i va ser destinat a Salut.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.