Economia

Repsol YPF clausura el quart curs d'operadors de plantes químiques a Tarragona

CAMP DE TARRAGONA

L'empresa Repsol YPF, en col·laboració amb l'IES Compte de Rius de Tarragona, ha clausurat el quart curs d'operadors de plantes químiques amb 34 alumnes provinents del batxillerat científic, cicles formatius de grau superior o enginyeries tècniques. Bona part d'aquests alumnes, segons l'empresa, entraran a formar part de la plantilla de Repsol YPF a les instal·lacions de Tarragona.

Els alumnes han estat principalment provinents de la demarcació de Tarragona tot i que també n'hi ha hagut de les demarcacions de Barcelona i Lleida i, fins i tot d'Aragó. La clausura del curs ha tingut lloc aquest dijous a l'IES Compte de Rius amb la presentació de part de les activitats realitzades pels alumnes durant el curs i l'entrega dels corresponents diplomes acreditatius. Un cop finalitzat aquest curs Repsol ja n'ha iniciat una nova edició que compta amb 22 alumnes.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.