Economia

Gas Natural guanya 1.057 milions el 2008, un 10% més que l'exercici anterior

Energia

Gas Natural va guanyar 1.057 milions d'euros durant el 2008, xifra que suposa un 10,2% més que els beneficis obtinguts l'any anterior.

La companyia gasista ha informat aquest dimarts a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) que el seu EBITDA (beneficis abans d'impostos, amortitzacions i interessos financers) va ser de 2.564 milions, amb un augment d'un 12,6% en relació amb el 2007.

El grup català ha argumentat que el manteniment d'un creixement de dos dígits, en un entorn de "volatilitat dels preus energètics, mercats de divises i financers", s'explica pel bon comportament de la generació d'electricitat, la incorporació d'actius de Mèxic i l'augment de la distribució als països llatinoamericans on és present la companyia catalana.

L'any passat, la xifra de negoci de Gas Natural es va elevar a 13.544 milions, amb un increment d'un 34,2% respecte al 2007.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.