Economia

Els sindicats xifren en més del 70% el seguiment

El Secretari d'Organització i Comunicació d'UGT, ha destacat que “en alguns sectors i empreses, com la siderúrgia, l'energia o el sector de la neteja, la participació ha estat propera al 100%”

Denuncien que “les càrregues policials estan essent indiscriminades i brutals” i que es presentaran denúncies contra les autoritats

El Secretari d'Organització i Comunicació d'UGT, José Javier Cubillo, ha dit a RNE que “tot i que encara falten sectors com l'ensenyament i el comerç, podem parlar amb tranquil·litat que es supera folgadament el 70% de seguiment de la vaga general”.

Ha destacat que “en alguns sectors i empreses, com la siderúrgia, l'energia o el sector de la neteja, la participació ha estat propera al 100%”.

Ha denunciat que “les càrregues policials estan essent tant indiscriminades i brutals, que creiem que les denúncies es presentaran immediatament contra les autoritats” perquè en algunes autonomies com València i Castella-Lleó “la policia ha carregat contra persones que feien vaga però no estaven a cap piquet”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.