Economia

Méndez: “La vaga és un èxit de participació i un èxit democràtic”

Segons UGT, “els treballadors saben que Espanya necessita unes polítiques diferents per sortir el més aviat millor de la crisi i per reduir l'atur del país”

Toxo afirma que l'èxit de la jornada és inqüestionable i creu que “seran pocs els que s'atreveixin a qüestionar-ho”

“La vaga d'aquest dimecres 29 de setembre ha estat un èxit de participació i un èxit democràtic que ja ningú pot negar”, d'aquesta manera s'ha expressat Cándido Méndez, secretari general d'UGT en la primera roda de premsa per valorar la jornada per part dels sindicats .

Segons Méndez, “els treballadors saben que Espanya necessita unes polítiques diferents per sortir el més aviat millor de la crisi i per reduir l'atur del país”.

“Cal un canvi de rumb en la reforma laboral, així com també de la reforma de les pensions. El govern ha de desistir de desplaçar l'edat de jubilació als 67 anys”, ha afegit.

Segons Cándido Méndez, ”el gabinet de Zapatero ha de reorientar la seva política laboral i econòmica amb els pressupostos del 2011”.

“Ara toca obrir un període de reflexió que condueixi a la rectificació del govern espanyol”, ha demanat.

Per últim, UGT ha exigit a la Comissió Europea que “recolzi la lluita i l'esforç dels miners espanyols i que desisteixi d'imposar un termini per l'abandonament de les explotacions mineres”.

CCOO exigeix també la rectificació

Al seu torn, Ignacio Fernández Toxo, secretari general de CCOO ha recalcat també que “l'èxit de la vaga ja és, al seu parer, inqüestionable” i creu que “seran pocs els que s'atreveixin a qüestionar-ho”.

“La gent s'ha sobreposat al piquet de la por i també de l'acció desproporcionada d'algunes càrregues policials”, ha dit.

Toxo ha acabat exigint la rectificació de les polítiques del govern de Zapatero a través dels pressupostos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.