Economia

Grup Miquel inverteix 5,2 milions en un Gros Mercat a l'Hospitalet

Grup Miquel ha invertit 5,2 milions d'euros en un Gros Mercat de més de 3.000 metres quadrats al polígon Pedrosa de l'Hospitalet de Llobregat, que es va inaugurar ahir i que dóna feina a 24 persones.

El nou centre és dirigit per Patrick Benoso Forcades i està dissenyat especialment per estalviar temps en la compra. El nou establiment se suma al que ja hi havia al mateix polígon, també de 3.000 metres quadrats, i té una zona de producte fresc amb atmosfera controlada de gairebé 500 metres quadrats, a més d'oferir 1.600 referències pròpies i un total de 14.000 articles.

Un aspecte diferencial del nou centre és la seva “eficiència energètica, ja que disposa d'un sistema automàtic de regulació d'il·luminació a la sala de vendes i d'il·luminació LED a la zona refrigerada”. També disposa d'una instal·lació fotovoltaica d'uns 45 KW per a autoconsum.

Amb aquesta obertura, Grup Miquel arriba als 24 centres Gros Mercat a Catalunya, entre els quals 14 són a Barcelona, 5 a Girona, 4 a Tarragona i un a Lleida. A més, té 195 establiments franquiciats sota la marca Suma, 97 sota la marca Sopar i 3 plataformes logístiques, situades a Vilamalla, Tortosa i Mercabarna. En total, Grup Miquel té 58 centres a l'Estat espanyol, repartits en deu comunitats autònomes –Catalunya, Madrid, Balears, Castella-la Manxa, Castella i Lleó, País Valencià, La Rioja, Múrcia, País Basc i Andalusia–. A més, durant el segon semestre d'aquest any hi ha previstes diverses obertures a les illes Canàries. Aquesta línia d'autoservei a l'engròs està orientada en exclusiva a la venda per a la mitjana hostaleria, la restauració i els comerços.

GMcash-Gros Mercat, dedicat en exclusiva a professionals, rep anualment més de 2,5 milions de visites de professionals de la petita i mitjana restauració i el comerç. Gros Mercat ofereix un ampli assortiment de més de 14.000 referències entre productes de gran consum, frescos, basar i equipament professional.

La facturació de Grup Miquel en el tancament del 2013 va ser de 919 milions d'euros. Disposa de 2.400 referències pròpies.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

El port de Mataró, l’espai on no hi cap ni una agulla

Mataró
ECONOMIA

L’aeroport d’Alguaire acull simulacions de rutes logístiques amb drons

Lleida
Energia

La hidroelèctrica de Sant Quirze de Besora serà pública a partir del 31 de juliol

Sant Quirze de Besora
Economia

Catalunya creixerà un 2,6% aquest any, segons el BBVA

barcelona
Unió Europea

La inflació a la zona euro es modera una dècima al juny, fins al 2,5%

Barcelona

Noel creix un 16 per cent el 2023 i factura 638 milions d’euros

SANT JOAN LES FONTS
ECONOMIA

La plantilla de Vodafone accepta el preacord sobre l’ERO per a 898 persones

Barcelona
Economia

L’FMI eleva al 0,9% la previsió de creixement de l’eurozona per al 2024

Barcelona
ECONOMIA

Tarragona crearà miradors turístics digitals a la ciutat

Tarragona