Monter té en Mercadona el seu únic client

Embotits Monter té un únic client. Ven els seus productes exclusivament a Mercadona, que els comercialitza amb el nom de la marca Hacendado. Mercadona té un 28% dels proveïdors a Catalunya.

Embotits Monter, a Sant Jaume de Llierca, a banda de produir embotit llescat, hi fabrica també llonganissa, salami i gènere de gall d'indi per elaborar llonganissa i xoriç d'aquest tipus de carn.

A Serinyà, Monter hi fabrica el xoriç i el fuet de gall d'indi, una peça, aquesta última, de lliure servei als establiments de Mercadona i de fora de la cadena de fred. A les Planes, hi fa el llom curat i el cap de llom també curat i, a Vic, el cap de llom. El llescat es fa tot a la fàbrica de Sant Jaume de Llierca, en una planta dotada de tecnologia i de tots els sistemes de fred, asèpsia i control sanitari.

La previsió de vendes que té l'empresa per a aquest any és de 12.800.000 quilos de curats d'embotit, aproximadament. Per produir-los, la compra de carn s'acostarà als 18.000.000 quilos.

La fabricació mensual d'envasats és d'entre 4,8 i 5 milions d'unitats, La quantitat anual se situa entre els 58 i els 60 milions d'envasos d'embotit llescat. Això és degut, en part, al fet que la venda al taulell tradicional ha anat desapareixent.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.