Economia

Banc Sabadell entra al sector de les assegurances

Finances

El Banc Sabadell començarà a vendre assegurances a principis de l'any que ve. L'entitat comercialitzarà productes vinculats a la seva activitat hipotecària, com per exemple assegurances per a la llar. Al mateix temps, mantindrà els acords que té amb altres asseguradores per comercialitzar els seus productes.

Per dur a terme aquesta activitat, l'entitat catalana va crear "fa pocs mesos" una nova filial Bansabadell Seguros, que ja té l'autorització de la direcció general d'Assegurances per operar amb diversos productes. De moment, però, el banc se centrarà en les assegurances de la llar i afirma que "no hi ha cap pla immediat" per comercialitzar productes d'un altre tipus.

Actualment, Bansabadell Seguros es troba en fase de desenvolupament informàtic i operatiu, amb la qual cosa podria començar a vendre assegurances a principis de l'any que, segons explicava ahir el diari econòmic Expansión. Així, el banc català que presideix Josep Oliu complementarà els acords que manté amb empreses com Liberty o Wintherthur per comercialitzar els seus productes, entre els quals hi ha les assegurances d'automòbils i les d'incendi.

El banc va obtenir uns ingressos de 37,1 milions d'euros en el seu negoci d'assegurances durant el primer semestre de l'any. Això va suposar un increment del 31,8% respecte als 28,14 milions d'euros del mateix període de l'exercici anterior.

Resultats del semestre
El benefici net atribuït del Banc Sabadell durant els sis primers mesos de l'any va arribar els 419,43 milions d'euros, amb un alça interanual del 60,1%. Per altra banda, els recursos gestionats de clients van pujar fins als 85.716,43 milions d'euros i van créixer un 34,7% respecte al primer semestre de 2006.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Unió Europea

Brussel·les estudia multar la xarxa social X per incomplir la Llei de serveis digitals

Barcelona
economia

En marxa el sistema per nodrir d’energia elèctrica els vaixells de la zona de contenidors del Port de Barcelona

Barcelona
economia

Els preus s’apugen sis dècimes a les comarques gironines al juny

girona

Impuls per activar la primera fase del canal Xerta-Sénia a finals d’any

Xerta
economia

Els usuaris del metro creixen un 6% al maig, i superen els 43 milions

Barcelona
turisme

Casa Batlló rep 1,5 milions de visitants el 2023 i supera els 50 milions de facturació

barcelona
política

Catalunya lidera la captació de fons Next Generation a l’Estat

barcelona

Granollers activa un pla per promoure el comerç urbà

Granollers

Eurecat i GironaHub impulsen la generació de start-ups tecnològiques

GIRONA