Economia

Iberdrola finançarà la compra d'Energy East amb una ampliació de capital accelerada

Iberdrola ha designat a ABN Amro, Credit Suisse i JP Morgan com a entitats coordinadores globals de la transacció

Iberdrola ha comunicat aquest matí que finançarà la compra de la companyia nord-americana Energy East amb una ampliació de capital. L'operació es portarà a terme a través d'una col·locació privada accelerada -Accelerated Bookbuilt Offer (ABO)- per la qual s'emetran 85 milions d'accions noves, que suposen aproximadament un 7% de tot el capital actual del grup.

Segons ha detallat la companyia, aquesta transacció, aprovada per unanimitat pel consell d'administració de l'elèctrica, permetrà enfortir els seus propis recursos i la seva sòlida posició financera i ampliar la seva base accionarial. Iberdrola ha designat a ABN Amro, Credit Suisse i JP Morgan com a entitats coordinadores globals de l'operació.

El grup que presideix Ignacio Sánchez Galán va anunciar el 26 de juny la compra d'Energy East en una operació valorada en 6.400 milions d'euros, incloent-hi un deute de 3.000 milions.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.