Economia

Torna el color verd a les borses europees després d'un matí de pujades i baixades

Economia

L'acord a què han arribat els ministres de Finances de l'Eurogrup aquesta matinada per elevar la garantia mínima dels dipòsits de la UE per sobre dels 40.000 euros ha fet que les borses europees hagin obert a l'alça aquest dimarts. Amb tot, la incertesa que es va respirar en aquest dilluns negre ha fet que es capgirés la tendència alcista al cap d'una hora. El vermell ha tornat a dominar a Londres, Frankfurt i Milà, mentre a Madrid i París es mantenien en verd. Durant tot el matí, però, les pujades i baixades han estat la tònica. Cap a la una del migdia el color verd ha tornat a dominar els parquets.

Després de la jornada negra que es va viure aquest dilluns a Europa, que es va contagiar a Wall Street, São Paulo i Tòquio, els parquets europeus han arrencat amb números verds. Aquesta bona obertura de les borses es deu, en part, a les expectatives creades per la reunió que aquest dimarts celebra l'Ecofin i que anunciarà les mesures que adopta davant la crisi.

El parquet madrileny ha obert la sessió d'aquest dimarts amb una pujada del 2,23%, que situava l'Íbex-35 en el nivell dels 10.965,20 punts, de manera que el selectiu aconseguia recuperar part de les retallades.

 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.