Economia

Ferran Soriano diu que té la intenció de participar en les properes eleccions del Barça

El president de Spanair no ha descartat que calgui retallar la plantilla, perquè la companyia vol deixar enrere els números vermells

El president de Spanair, Ferran Soriano, té la intenció de participar en les properes eleccions a la presidència del Barça, tot i que encara no ha decidit si es presentarà com a candidat o d'alguna altra manera.

Així ho ha dit en una entrevista a Catalunya Ràdio, on ha parlat del trasllat de treballadors de Spanair des de l'antiga central, a Palma, fins a la nova seu de la plaça Europa, entre Barcelona i l'Hospitalet. Ha afirmat que al final s'han traslladat un 37% dels treballadors. "Ens agradaria que hagués vingut més gent, però amb aquest 37% ho farem igual de bé, i això vol dir que també que haurem de contractar algunes persones noves a Barcelona".

Tot i aquesta intenció, Soriano no ha descartat que calgui retallar la plantilla, per reduir costos, tenint en compte que la companyia aèria vol deixar enrere els números vermells l'any que ve.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.