Economia

El PIB cau un 4,2% respecte el mateix trimestre de l'any passat en la davallada més gran de la història

El comportament negatiu del consum de les llars, que cau el 5,9%, i de la inversió empresarial, que es contrau el 17%, han condicionat el refredament de l'economia

L'economia espanyola va deixar de produir durant el segon trimestre d'aquest any l'1,1% en relació amb el primer trimestre, cosa que va suposar que la taxa interanual del Producte Interior Brut (PIB) espanyol caigués un 4,2% en relació amb el mateix període del 2008, segons ha publicat aquest dijous l'Institut Nacional d'Estadística (INE).

El comportament negatiu del consum de les llars, que cau el 5,9%, i de la inversió empresarial, que es contrau el 17%, han condicionat el refredament de l'economia, segons la nota de la Comptabilitat Nacional.

L'ocupació va caure el 7,1% en relació amb el trimestre anterior i aquest resultat suposa una pèrdua neta de 1,369 milions de llocs de treball l'últim any.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.