Economia

El 'Financial Times' es burla d'Elena Salgado

La ministra d'Economia ha culpat el rotatiu britànic, entre altres mitjans, de liderar una campanya contra l'executiu espanyol

El diari britànic Financial Times ja ha reaccionat a les declaracions d'Elena Salgado que va culpar el rotatiu, entre altres mitjans, de la mala reputació d'Espanya més enllà de les seves fronteres.

I és que James Mackintosh, analista, sota el títol TV crews camped outside the FT (Equips de TV acampen fora del 'Financial Times') afirma del govern espanyol de "no sentir-se confiat en els mercats financers", i fa un joc de paraules, dient que l'executiu espanyol "culpa els mitjans de comunicació internacionals que parlen dels seus problemes financers dels seus problemes financers".

Mackintosh ironitza dient que una munió de periodistes (en realitat només hi van anar 2 televisions) es van traslladar a la seu del Financial Times per interceptar Elena Salgado, que anava a reunir-se amb periodistes i editors per "renyar-los" per ser tan crítics amb Espanya.

"I per què és notícia que Salgado es vulgui reunir amb periodistes?", es pregunta l'analista. I és que el Financial Times en un dels seus articles va suggerir que Espanya potser deixaria l'eurozona. Mackintosh continua dient "que el que sí que seria notícia" seria que la ministra es reunís amb experts en economia.

El periodista té clar per què "l'objectiu" és el Financial Times: perquè la ministra es volia reunir amb analistes per convèncer-los que el pla d'Espanya per sortir de la crisi és suficient per evitar una crisi com la de Grècia, i perquè, segons l'FT, si hi havia càmeres de televisió filmant-los hi hauria hagut "malentesos".

Al final, però, resulta que Salgado no es va presentar en persona i hi va enviar un representant. I sobre aquesta absència, el periodista, que diu que la ministra, "tot i que no hi ha proves, potser s'estava rentant els cabells", treu dues conclusions: no es va presentar per castigar l'FT i perquè la crisi és tan greu que no va tenir temps per a la visita.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
ECONOMIA

La Paeria convocarà una cimera per impulsar la capitalitat hortofructícola de Lleida

Lleida
Economia

Bones perspectives de collita de la figa d’Alguaire gràcies a les altes temperatures

Alguaire
Economia

L’Ajuntament tanca sis parades dels antics ocellaires de la Rambla

Barcelona
unió europea

Brussel·les revisa a la baixa els aranzels als cotxes elèctrics xinesos

barcelona
Economia

Tercer any de mala collita de fruita seca al Camp de Tarragona

Tarragona
economia

L’alça del dèficit comercial alerta les empreses exportadores

barcelona
GIRONA

El PSC manifesta la seva preocupació per l’impacte de la ZBE en els comerços

GIRONA
ECONOMIA

La Paeria assessora en un any més de 100 veïns interessat a crear una empresa

LLEIDA
Tribuna

Entenent la nostra irracionalitat diària

PROFESSOR ECONOMIA I EMPRESA UNIVERSITAT DE GIRONA, EMPRENEDOR I EXPERT EN GESTIÓ DE CRISI I DESENVOLUPAMENT DE NEGOCI