Economia

Comença el saló de les oportunitats immobilàries

El primer saló de les oportunitats immobiliàries, el Low Cost, comença aquest divendres a la Fira de Barcelona amb expectatives de batre rècords d'assistència i de venda d'immobles

El primer saló de les oportunitats immobiliàries, el Low Cost, comença aquest divendres a la Fira de Barcelona amb expectatives de batre rècords d'assistència i de venda d'immobles. Les 173 empreses expositores esperen poder treure's l'estoc acumulat com a conseqüència de la rebentada de la bombolla immobiliària. El Saló, que se celebrarà fins al 14 de juny al Recinte Firal Montjuïc-1, oferirà, al millor preu, pisos, apartaments o oficines amb una àmplia forquilla de descomptes que sovint superarà el 25%. El conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar, i la ministra d'Habitatge, Beatriz Corredor, inauguraran oficialment aquesta tarda el Saló, que obre les portes aquest matí.

Entre els 173 expositors destaquen Reyal Urbis, Habitat-Don Piso, Procam, Promohogar, Grup Qualitat, i Premier, a més de les entitats Caixa Catalunya, Caixa de Sabadell i Caixa de Tarragona. També hi serà present amb un gran estand el Col·legi d'Agents de la Propietat Immobiliària (API) de Barcelona i la Cambra de la Propietat Urbana.

El Saló Low Cost arrenca amb èxit de participació, ja que la xifra de 70 expositors que l'organització s'esperava inicialment s'ha multiplicat fins als 173. En vista a aquest èxit de participació i l'expectació mediàtica que ha despertat l'esdeveniment, l'organització, amb Enric Lacalle al capdavant, espera registrar una gran afluència de públic.

Entre els expositors hi ha immobiliàries de tot l'Estat i també entitats financeres com Caixa Sabadell, Caixa Catalunya i Caixa Tarragona, que hi seran amb el doble objectiu de vendre immobles i productes hipotecaris. L'objectiu d'aquest Saló és ajudar al sector immobiliari a vendre el producte d'estoc en uns moments de dificultat. A Catalunya es calcula que hi ha uns 65.000 pisos pendents de venda.

L'organització insisteix que el Low Cost és un saló temporal per ajudar al sector i que desapareixerà quan acabi la crisi. Però com que la situació actual pot anar per llarg, els promotors d'aquest saló estan estudiant exportar la fórmula a altres ciutats de l'Estat, en funció dels resultats d'aquesta primera experiència a Barcelona.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.