Economia

Catalunya registra un 23,38% més de concursos de creditors que fa un any

Els casos frenen la seva pujada entre el juliol i el setembre, que amb 248 casos registra un 39,95% menys que en el trimestre anterior. Les famílies catalanes que s'han declarat insolvents passen de 58 a 39 en tres mesos

Catalunya ha registrat 248 concursos de creditors entre els mesos de juliol i setembre, un 39,95 per cent menys que en el trimestre anterior, en què hi va haver 413 casos. Amb tot, si es comparen les xifres amb el tercer trimestre del 2008, els procediments concursals han pujat un 23,38%.

Del total de deutors en concurs de creditors hi ha 39 persones físiques sense activitat empresarial, 11 empreses que són persones físiques, 47 societats anònimes i 151 societats de responsabilitat limitada.

El nombre de famílies que s'han declarat insolvents ha baixat respecte al trimestre anterior: de 58 casos durant el segon trimestre de l'any s'ha passat als 39 actuals.

El nombre d'empreses en concurs de creditors s'ha incrementat del 20,81%, fins a les 209. La demarcació de Barcelona acumula 208 deutors en situació concursal, la de Girona en registra 20, la de Lleida en té 9 i la de Tarragona en recull 11.

Pel que fa al mercat estatal, s'han registrat 1.095 concursos de creditors entre juliol i  setembre, fet que suposa un descens del 36,6% respecte al trimestre anterior. D'aquests casos, 186 famílies s'han declarat insolvents, una xifra que encara que duplica la del mateix període del 2008 (un 97,9% més), suposa una baixada del 41% en comparació amb el trimestre anterior, en què es va arribar a la xifra rècord de 315.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
ECONOMIA

Les exportacions creixen un 6,1% al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre però el balanç segueix negatiu

Tarragona

Les exportacions gironines s’alenteixen al maig

GIRONA
economia

Les exportacions creixen un 2,2% i superen els 9.200 milions al maig

barcelona
TURISME

Els creuers amb Barcelona com a base baten rècords i ja són un 83% dels que arriben

Barcelona
ECONOMIA

100 milions d’euros en set anys per millorar l’ocupació juvenil a Barcelona

Barcelona
ECONOMIA

Confirmats 25 focus més de llengua blava i s’arriba a un total de 71

Barcelona
societat

Inaugurat el centre d’interpretació de la fruita de Catalunya

Lleida
Economia

Apartur recorrerà a la UE contra l’eliminació de llicències de pisos turístics a Barcelona

Barcelona
Economia

Barcelona pujarà al màxim el recàrrec de la taxa turística, fins a 4 euros per nit

Barcelona