Un Sevilla arraconat

Jiménez podria tenir deu baixes, una constant d'aquesta temporada

Els locals només han guanyat un dels últims cinc partits a casa

Si Guardiola medita com equilibrar la presència de titulars i de teòrics suplents en l'alineació d'avui al Sánchez Pizjuán, Manolo Jiménez té un dilema ben diferent. La seva preocupació és confeccionar un onze de garanties, ja que té la infermeria plena i pocs efectius entre els quals triar. Una constant de tota la temporada que l'ha obligat a confiar en els joves del filial i a allunyar alguns jugadors de la seva posició habitual. Tot i que ahir no va donar la convocatòria, avui podria tenir fins a deu baixes: Squillaci, Fazio, Acosta, De Mul i Luis Fabiano és segur que no jugaran per lesió; Sergio Sánchez, per malaltia; Konko i Perotti són dubte per molèsties, i Kanouté i Zokora es troben en la copa d'Àfrica. I haurien pogut ser més si en els últims dies no hagués recuperat Fernando Navarro i Duscher. Aquesta temporada, cap altre equip de primera ha tingut tants problemes amb les lesions com el Sevilla, i l'equip, que es troba viu en les tres competicions i que alguns partits els ha hagut d'afrontar amb només catorze integrants de la primera plantilla, ho ha acabat notant. A banda d'haver encadenat tres derrotes en la lliga –contra el Racing (1-2), l'Atlético (2-1) i el Getafe (1-2)–, els de Jiménez només han guanyat un dels últims cinc partits disputats a casa, contra el Rangers (1-0). En els altres quatre –contra el Racing, el Getafe, el Valladolid i el Màlaga, ha encaixat dues derrotes i dos empats. Uns resultats que han consumit la paciència de l'afició sevillista i que han esgotat la el crèdit del tècnic. I que poden ser motiu d'esperança per a la remuntada blaugrana.

Possible debut de Stankevicius.

Una de les poques bones notícies que ha tingut Jiménez en aquest 2010 ha estat el fitxatge del defensa lituà, que avui podria debutar, ja sigui a la defensa o reforçant el mig del camp.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.