Esports

Ingressen Maradona en una clínica de Buenos Aires

Un comunicat del centre assegura que el nou problema de salut no està relacionat amb el consum de drogues

Diego Armando Maradona ha estat ingressat en la clínica Güenes de Buenos Aires aquesta matinada per decisió del seu metge, Alfredo Cache. L'exfutbolista blaugrana estava a punt d'ingressar en una clínica Suïssa per perdre els quilos que havia guanyat en les últimes setmanes, però la descompensació física que va patir ahir ha fet posposar aquesta decisió.

En un breu part distribuït minuts després del seu ingrés en el centre s'aclara que el nou problema de salut de l'exjugador no està relacionat amb el consum de drogues perilloses. Maradona va ser traslladat des de casa dels seus pares, en el barri de Villa Devoto, al sanatori en una ambulància dotada amb elements d'atenció per a malalts amb problemes cardíacs.

El cap de setmana passat, Cache va indicar que Maradona estava a punt de viatjar a Suïssa per sotmetre's a un tractament, ja que en els últims temps ha augmentat de pes per falta d'aplicació en la seva conducta alimentària. Segons Cache, li sobraven al voltant de quatre quilos, i era necessari allunyar-lo dels seus amics i entorn per iniciar un nou tractament de recuperació.

Maradona, que va proclamar-se campió del món amb Argentina en el mundial de Mèxic 1986, va estar a punt de morir a començaments del 2002 per una crisi cardíaca. Pesava 128 quilos i el seu quadre clínic era realment alarmant: hipertensió, problemes respiratoris, apnea del somni, miocardiopatia dilatada i funció renal alterada. A Cartagena d'Índies li van fer un bypass gàstric i aviat va pesar 65 quilos. Posteriorment, es va allotjar en un centre mèdic especialitzat en la rehabilitació d'addictes a L'Havana, Cuba, on va passar pràcticament tres anys.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Sara Sánchez repeteix tercer lloc al GP de Gran Bretanya

Girona
 

La quarta corba frustra les opcions d’Àlex Palou a Iowa

Girona
 
 

El cel només el tocarà un

Barcelona
 

Fronteres a cop de pedal

 
Carles Planchart
MEMBRE DEL COS TÈCNIC DE PEP GUARDIOLA AL MANCHESTER CITY I EX SEGON ENTRENADOR DEL GIRONA

“En Pep educa els jugadors, fan un màster”

ARBÚCIES
 

Final intergeneracional

BARCELONA / LONDRES
 

“Qui cometi menys errors guanyarà”

barcelona