Esports

Maradona continua la seva recuperació en un psiquiàtric

Diego Armando Maradona ha accedit a internar-se “en un neuropsiquiàtric sota el seu propi consentiment per poder continuar amb el seu tractament”. Així ho ha anunciat el seu metge personal, Alfredo Cache, que ha ratificat el trasllat de l'exfutbolista.

“Els resultats de les proves de laboratori s'han normalitzat i Diego ha accedit a ser traslladat per seguir amb el seu tractament, que espero que sigui l'últim i definitiu”, ha assegurat Cache després que traslladessin Maradona a un neuropsiquiàtric del barri d'Almagro.

Segons el breu comunicat mèdic difós pel sanatori De los Arcos, on l'argentí feia vuit dies que estava ingressat, el Pelusa ha estat traslladat a “una institució especialitzada” per rebre “una atenció més adequada al seu tractament”. El text també indica que l'exfutbolista es troba clínicament “estable”, però no aporta més detalls sobre el seu estat de salut.

Maradona va ingressar en el sanatori De los Arcos per una recaiguda després de patir una hepatitis tòxica aguda pel consum d'alcohol que el va mantenir internat durant 13 dies en el centre assistencial.

Ara, Cache ha confirmat que l'excapità de la selecció argentina tractarà la seva “addicció a l'alcohol” en la clínica Avril, la qual “no donarà cap informació sobre el tractament de Diego”. En aquest sentit, Cache ha afirmat: “Ni tan sols jo puc visitar-lo fins que la clínica m'ho indiqui. Però l'important és que ha accedit a internar-se en plenitud de les seves facultats mentals i ha assumit la responsabilitat de continuar amb un tractament”.

En aquesta nova clínica, Maradona estarà atès per un grup de psiquiatres, especialistes en nutrició, que complementaran el seu tractament amb una dieta adequada al seu quadre.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.