Esports

Mantilla reapareix amb victòria al Godó

Ha estat el primer torneig de l'ATP en què participa des que li van diagnosticar un càncer el desembre de 2005

Félix Mantilla ha reaparegut amb una victòria en la primera jornada de l'Open Seat Godó, el primer torneig de l'ATP en què participa des que li van diagnosticar un càncer de pell fa un any i set mesos.

Mantilla, campió del Godó el 1999 i guanyador de deu títols ATP, s'ha imposat a Farrukh Dustov (6-4, 1-6 i 6-0). El català, que ara ha de jugar amb una gorra per protegir-se del sol, ha confesat que no esperava guanyar i que per a ell havia estat com viure "un somni".

El trofeu Open Seat Godó ha començat aquest matí al Club Tennis Barcelona, on surt com a clar favorit Rafael Nadal, que ahir diumenge es va proclamar per tercera vegada consecutiva vencedor del Masters Series de Montecarlo. Nadal, però, no competirà al Godó fins dimecres. Si Nadal guanya el torneig, igualarà el rècord del suec Matts Wilander de tres victòries a la terra batuda de Barcelona.

De moment, el txec Radek Stepanek (10) ha estat el primer cap de sèrie en caure eliminat del torneig, en perdre en primera ronda davant el romanès Andrei Pavel, que ha necessitat els tres sets (6 a 4, 3 a 6 i 4 a 6) per desfer-se del seu rival.

Amb aquesta victòria, el jugador romanès, 113 de l'ATP, iguala el seu millor resultat d'aquest any, en què el més lluny que ha arribat ha estat a la segona ronda de l'Obert de Rotterdam.

En d'altres partits disputats, Vince Spadea ha guanyat Teimuraz Gabashvili per 6 a 3, 3 a 6 i 6 a 1, i Yuri Shukin que ha vençut Werner Eschauer per un doble 6 a 4.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.