Esports

Robredo diu que l'ATP no els farà “ni puto cas”

Tommy Robredo guanya Feliciano López per un doble 6 a 2 i Moyà s'enfrontarà a Mantilla en segona ronda després de superar Marcel Granolllers-Pujol

El tenista Tommy Robredo ha criticat els dirigents de l'ATP (Associació de Tenis Professional) per les seves intencions de modificar el calendari de competicions, cosa que dificultaria la participació en alguns tornejos de terra batuda d'Europa.

Robredo ha vaticinat que l'ATP no farà “ni puto cas” als jugadors, perquè considera que pesen més els interessos econòmics que l'opinió dels tenistes. “La única manera que ens facin cas és que un dia els jugadors es plantin i no vagin a l'Indian Wells ni a Miami”. Amb tot, Robredo ha matisat que no té intenció de no participar en aquestes competicions perquè considera que seria “una falta de respecte”.

Robredo va fer aquestes declaracions després de guanyar el seu primer partit a l'Open Seat Godó, contra Feliciano López, per un doble 6 a 2, que li dóna pas a vuitens de final d'aquesta competició.

Moyà s'enfrontarà a Mantilla en segona ronda després de superar Marcel Granolllers-Pujol per 6-2 i 6-4.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.