Partidàs a Old Trafford

El conjunt anglès s'imposa al Milan per 3-2

El Manchester United ha guanyat per 3-2 al Milan en la primera semifinal de la Lliga de Campions en un partit molt disputat en el que tots dos equips han tingut possibilitats de guanyar. Els primers en avançar-se han estat els amfitrions, que han fet vibrar Old Trafford al minut 5 amb gol de Cristiano Ronaldo. Aviat ha emmudit l'afició anglesa amb dos gols seguits de Kaká, als minuts 22 i 37, que han deixat el marcador al final de la primera part amb un 1 a 2 favorable als italians.

La represa del partit ha portat a igualar el marcador, gràcies al primer gol de Rooney al minut 59. Ja en temps de descompte, Rooney ha tornat a marcar, al minut 91, i ha donat la victòria al conjunt anglès.