Esports

Benítez afronta el partit "amb molta confiança"

Liverpool i Chelsea es disputen un lloc a la final de la Champions

El Chelsea visita Anfield amb el curt avantatge d'un gol aconseguit la setmana passada en el partit d'anada de la semifinal de la Lliga de Campions. El gol de Joe Cole no sembla suficient crèdit per assegurar el passi a la final, per la qual cosa l'enfrontament entre el Liverpool de Rafa Benítez i el Chelsea de Mourinho promet convertir-se en una final anticipada.

L'entrenador del Liverpool, Rafa Benítez, vol rememorar la victòria aconseguida pel seu equip davant del Chelsea en la semifinal de fa dos anys. En aquest sentit, l'entrenador madrileny ha assegurat que afronta el partit "amb molta confiança". El seu raonament parteix del fet que al partit d'anada el seu equip no va jugar prou bé, però que tot i així, “només vam perdre per 1 a 0, cosa que indica que no hi ha tanta diferència entre els dos equips. “Si jugant per sota del teu nivell només perds per un gol, encara tenim possibilitats”, ha afegit Benítez.

L'altra semifinal tindrà lloc dimecres, 2 de maig, i enfrontarà el Milan amb el Manchester United.





Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.