El Madrid guanya l'Espanyol i es col·loca per davant del Barça a la Lliga

El Reial Madrid ha donat la volta al marcador i ha acabat guanyant per 4-3 l'Espanyol, en un partit on l'equip català guanyava per 1-3 al final de la primera part. La victòria del Madrid situa aquest equip per davant del Barça com a líder provisional de primera divisió.

L'uruguaià Pandiani ha estat el gran protagonista de la primera part. Ha marcat els tres gols de l'equip català. S'ha avançat l'Espanyol al minut 14 i una altra vegada al 26. Al cap de tres minuts el Madrid, gràcies a Van Nistelrooy, ha escurçat distàncies, però Pandiani ha tornat a marcar diferencies al minut 34. A la repressa del partit han for´çat l'empat Raul (46') i Reyes (56'). Finalment i a un minut del final, Higuaín ha signat la victòria de l'equip blanc.