Esports

Deco es lesiona: tres partits KO

El portuguès pateix un esquinç, mentre que Messi es reintegra al grup sense problemes

Una entrada desafortunada de Ludovic Giuly ha situat en el pitjor moment Deco en la llista de lesionats. L’internacional portuguès pateix un esquinç de grau dos en el lligament lateral extern del turmell esquerra que almenys el mantindrà de baixa en els tres pròxims partits: demà a la Lliga a Anoeta, dijous a Getafe en la tornada de les semifinals de la Copa del Rei i el diumenge següent contra el Betis al Camp Nou.

Deco estava jugant especialment mentalitzat el triangular d’entrenament –sis contra sis en un espai reduït–, gairebé al límit perquè a cada gol encaixat hi havia canvi d’equip, quan en una acció fortuïta Giuly va arribar tard a una pilota dividida i va deixar estès a terra el seu company. Els senyals de dolor del migcampista blaugrana van ser immediats i aleshores ja es va témer que seria més greu que un simple cop.

Ràpidament, un dels auxiliars va embenar-li el turmell i Deco va marxar coixejant fins a la porta del camp de La Masia, on el va recollir un cotxe de seguretat que el va dur fins al vestidor. Allà el van examinar i la posterior ressonància a la Clínica Asepeyo va confirmar l’abast de la lesió: quinze dies fora.

Alternatives per Anoeta
L’absència de Deco va ser valorada com un handicap important per a aquests dies transcendentals. “És un jugador amb un pes especial. Té molta experiència i una gran qualitat, però tenim una plantilla àmplia. Aquesta setmana hem recuperat efectius i l’entrenador té alternatives en aquesta posició”, va indicar Sylvinho.
A priori, Frank Rijkaard es veurà obligat a tornar a apostar pel pivot defensiu –ha recuperat els lesionats Edmílson i Motta i podria tenir a punt Márquez–, tret que opti per un plantejament molt ofensiu, amb Gudjohnsen o Messi en la posició de fals interior.

Mentrestant, la cara de la jornada va ser Leo Messi, que després de tres dies de tractament al gimnàs per una forta contusió a la cuixa ahir ja es va entrenar amb normalitat. L’argentí va complir l’hora i 20 minuts de la sessió al mateix ritme que els seus companys i no es va ressentir de la trompada que havia rebut davant el Llevant.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.