Esports

Deco insinua que si és suplent buscarà un altre club

El jugador brasiler ha estat suplent quan ha intervingut en els partits de la pretemporada

El brasiler Anderson de Souza Deco ha volgut restar-li transcendència a la suplència que se li intueix durant la pretemporada i ha advocat per esperar a veure si té lloc a l'equip abans de decidir sobre el seu futur. Ara bé, el jugador ha admès que si es confirmés el supòsit de quedar-se fora dels plans del tècnic Frank Rijkaard buscaria un altre club.

De tota manera, el migcampista l'únic que aprecia de moment és que ha de "treballar i lluitar" i ha puntualitzat que "mai" li han regalat res.

Deco ha negat que estigui en desavantatge per la seva absència recent, ha recordat que també s'acaben d'incorporar als entrenaments els jugadors que van disputar la Copa Amèrica -Leo Messi, Gabriel Milito i Rafa Márquez- i ha insistit que "la discussió sobre qui començarà és normal".

El brasiler, encara que nacionalitzat portuguès, ha retallat els deu dies d'absència a només sis i, en qualsevol cas, ha considerat que si no hagués viatjat el criticarien "per no ser un bon pare".

Coqueteig amb el Chelsea
Un altre assumpte que ha tancat ha estat el del seu suposat coqueteig amb el Chelsea a través d'unes declaracions a la premsa britànica. "Vaig dir de (José) Mourinho -tècnic del conjunt londinenc- que ha estat un bon entrenador per a mi, com (Luis) Scolari o (Frank) Rijkaard, però no era cap gest de complicitat d'anar-me'n allà", ha precisat. "Sempre he parlat amb el Barcelona i, de la seva part, m'han dit que no volen vendre'm, el mister, que compta amb mi, així que no hi ha discussió possible", ha afegit.

Deco, que ha negat problemes per la coincidència de tantes estrelles a l'equip aquesta temporades, ha considerat únicament que a l'equip se li exigirà més, especialment després de perdre la Lliga la passada campanya, però ha destacat que veu a la plantilla "amb ganes".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.