Esports

Els 'pericos' que no van poder volar a Glasgow demandaran l'agència de viatges organitzadora

L'Espanyol es converteix en el primer equip que perd les seves úniques finals europees en una tanda de penals

Els més de 400 aficionats blanc-i-blaus que no van poder volar a Glasgow per veure la final de la UEFA entre el seu equip i el Sevilla, malgrat tenir pagats els bitllets d'avió i les entrades, presentaran avui una demanda contra l'agència de viatges organitzadora.

El president de la Federació de Penyes de l'Espanyol, Ramon Rius, i el president de l'Espanyol, Daniel Sánchez Llibre, tenen previst reunir-se per estudiar quines mesures s'emprenen.

La Federació de Penyes havia contractat els bitllets a l'agència Travel Gallery, que suposadament havia llogat els avions a la companyia britànica XL Airways, però aquesta última ho nega. L'esforç de la junta directiva per intentar resoldre un problema, que li era aliè, només va donar un resultat parcial. I així va poder fer viatjar un centenar llarg de persones a última hora, però no va aconseguir el segon avió que el director general del club va anunciar que gestionaria.

En aquest context, el club s'ha compromès a assessorar-los per denunciar els qui els van vendre uns vols que no van existir mai, però pels quals cada aficionat havia pagat.

No obstant, no ha estat l'únic punt negre per als blanc-i-blaus. El RCD Espanyol es va convertir ahir a la nit a Glasgow en el primer equip que ha perdut les seves úniques finals, dues, d'una competició europea en una tanda de penals, aquest any contra el Sevilla -després de remuntar dues vegades i forçar els llançaments a cinc minuts del final- i l'anterior, el 1988 contra el Bayer Leverkusen.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.