Esports

Els representants d'Henry neguen l'acord entre el Barcelona i el jugador

La revista 'France Football' dóna el fixatge per part del Barça per tancat

L'entorn del davanter de l'Arsenal Thierry Henry ha negat rotundament l'acord entre el Barcelona i l'internacional francès mentre Henry afirma que encara no ha pres cap decisió.

La prestigiosa revista France Football informa en la seva edició d'avui que aquest acord està ja tancat i explica que l'agent del jugador es va reunir amb Txiki Beguiristain, director directiu del Barcelona, la setmana passada.

No obstant això, Jeff Weston, del grup que gestiona l'activitat de Henry, ha afirmat que aquesta trobada "mai ha tingut lloc" i ha qualificat la notícia d'"absoluta informació-escombraries", en declaracions a la BBC. "Mai s'ha dubtat que Henry no estigui la temporada que ve en l'Arsenal", ha conclòs.

Acord de 10 milions d'euros
Segons France Football, Jerome Anderson, del mateix grup que Weston, hauria signat un acord de 10 milions d'euros per temporada amb el Barcelona, amb opció a una quarta. Anderson, sensiblement enfadat, ha declarat al tabloide The Sun que "mai" s'hi havia reunit amb cap representant del Barcelona "ni al sud de França ni en un altre lloc del planeta".

"He llegit l'article en la revista francesa i no hi ha una sola veritat en ell. Aviat tindran notícies dels meus advocats", ha sentenciat. El protagonista de l'assumpte, Thierry Henry, ha explicat al diari francès L'Equipe que és "impossible parar els rumors" sobre la seva persona i ha aclarit que encara no ha pres cap decisió sobre el seu futur.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Espanya i la crisi d’identitat catalana

FILÒSOF
 
El protagonista
Lamine Yamal

O Rei Lamine

BARCELONA
 
 

Poder sense discussió de Pogacar

BARCELONA
 
Joan Sagué
EXJUGADOR DEL GIRONA FC DURANT VUIT TEMPORADES (1985-1993) I EXCAPITÀ

“És molt més exigent el futbol d’ara”

FIGUERES
 

Dani Olmo: Bota d’Or i cap de diamants

BARCELONA
 

Lògica futbolística

barcelona
 

Alcaraz lidera el canvi

BARCELONA / LONDRES