Esports

'Titi' passa la revisió mèdica

Thierry Henri s'ha mostrat en tot moment molt content i il·lusionat per iniciar aquesta nova etapa professional en el club

Matí enfeinat per a Thierry Henry. El davanter francès ha passat per l'Hospital de Barcelona i pel centre sanitari del Camp Nou per realitzar tot tipus de proves mèdiques prèvies a la seva presentació aquesta tarda en el Nou Camp.

A les 9 del matí, el cap de serveis mèdics del FC Barcelona, Ramon Canal, i els metges Ricard Pruna i Toni Tramulles, esperaven Titi a l'Hospital de Barcelona per sotmetre'l als primers reconeixements mèdics. Més tard, cap a les 12, Thierry s'ha traslladat a les instal·lacions d'Assitència Sanitària Col·legial en club blaugrana per fer-se les proves cardiològiques i de tensió arterial.

Thierry Henri s'ha mostrat en tot moment molt content i il·lusionat per iniciar aquesta nova etapa professional en el club blaugrana. Titi va aterrar diumenge 24 de juny a l’aeroport del Prat al voltant de quarts de nou del vespre, en un vol privat, evitant càmeres i flaixos, per començar a escriure la seva història al Barça.

Ell és la peça principal per ajudar a reconduir el malmès projecte blaugrana, l’home que ha de pressionar l’acomodament –inconscient o no– de la resta dels cracs i la primera incorporació mediàtica i il·lusionant des de l’explosió imparable de Leo Messi l’estiu del 2005. Un revulsiu en tota regla.

Amb jersei gris, corbata i bambes blanques, somrient en tot moment, Henry va rebre tracte d’estrella total. Després d’haver driblat l’expectació al Prat, va aparèixer a les oficines del Barça i va rebre els primers crits de suport d’una cinquantena d’aficionats que feia una hora havien vist com el Madrid guanyava la Lliga ACB de bàsquet al Palau. “Titi, Titi!!”, va esclatar la gent, necessitada d’una bona notícia, durant el minut i mig que va posar pels fotògrafs. Dit polze amunt i posteriorment cap a sopar, amb Joan Laporta, Soriano i Txiki Begiristain. Públicament, no va fer cap declaració.

“Únic al món”
Sí que n’havia fet a la pàgina web de l’Arsenal abans de viatjar cap a Catalunya. Com en dies anteriors a The Sun i a L’Équipe, el gal va acomiadar-se emotivament del seu ja exequip i va mostrar la seva admiració pel Barça. Henry va tornar a subratllar el segell ofensiu barcelonista com un dels elements que l’han convençut tan o més que els econòmics. “Al costat de l’Arsenal, és l’únic conjunt del món que juga així”, va indicar satisfet. “És un futbol atractiu”, va afegir.

Amb tot, Henry va assenyalar que marxar del club londinenc ha estat la decisió “més difícil” de la seva vida. “L’Arsenal estarà sempre al meu cor, a la meva sang, al meu cap”, va prometre el jugador, que va pronosticar que la plantilla no el notarà a faltar. “Tenim joves valors perquè l’equip segueixi fort durant anys. N’estic segur”, va opinar.

Al Camp Nou tot serà diferent per ell. A punt de fer 30 anys, Henry és dels pocs –poquíssims– davanters que pot parlar de tu a tu sobre un camp de futbol davant Ronaldinho, Messi o Eto’o. Rijkaard tindrà ara el dilema d’haver de deixar un dels quatre asos a la banqueta. Els tècnics creuen que hi haurà partits per tots i veuen complicat fer encaixar aquest pòquer en el mateix onze. En tot cas fins ara no hi havia debat sobre la tripleta atacant titular ja que el nivell i el rendiment de Ronaldinho, Eto’o i Messi estava molt per sobre de Ludovic Giuly, Santi Ezquerro, Eidur Gudjohnsen o Javier Saviola, els seus competidors.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Espanya i la crisi d’identitat catalana

FILÒSOF
 
El protagonista
Lamine Yamal

O Rei Lamine

BARCELONA
 
 

Poder sense discussió de Pogacar

BARCELONA
 
Joan Sagué
EXJUGADOR DEL GIRONA FC DURANT VUIT TEMPORADES (1985-1993) I EXCAPITÀ

“És molt més exigent el futbol d’ara”

FIGUERES
 

Dani Olmo: Bota d’Or i cap de diamants

BARCELONA
 

Lògica futbolística

barcelona
 

Alcaraz lidera el canvi

BARCELONA / LONDRES