Esports

Vinokúrov s'exhibeix a la contrarellotge

En segon lloc ha quedat l'australià Cadel Evans (Predictor) a 1:14, i tercer, Kloden (Astana) a 1:39

Alexandre Vinokúrov, de l'equip Astana, ha tornat a demostrar la seva condició de gran favorit al Tour amb una gran exhibició en la contrarellotge d'Albi, durant la qual Alberto Contador (Discovery) s'ha col·locat tercer en la general. Per la seva part, Alejandro Valverde i Iban Mayo han perdut més de 6 minuts i s'han enfonsat fins a desaparèixer del 'top ten'.

El kaxakh s'ha imposat en l'etapa cronometrada de 54 quilòmetres, en la qual ha invertit 1h. 6 minuts i 34 segons, amb una mitjana de 48,7 quilòmetres per hora, i ha guanyat 10 llocs en la general.

En segon lloc ha quedat l'australià Cadel Evans (Predictor) a 1'14'', i tercer, Kloden (Astana) a 1'39''. El cap de l'Astana ja està novè en la general a 5'10'' del danès Rasmussen, que ha conservat el maillot groc després d'arribar a 2'55'' de Vinokúrov.

El Tour ha sortit molt viu camí de la muntanya i amb la classificació atapeïda. La contrarellotge a Albi, la ciutat natal del pintor Toulousse-Lautrec, ha marcat diferències, com s'esperava, i ha aportat la reacció de Vinokúrov.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.