Esports

El Barça s'avança i el DKV falla

'Play-off' de la lliga acb 2006-07

Emoció al màxim a les dues eliminatòries de quarts que disputen els tres equips catalans de la Lliga ACB. El Winterthur Barça es va imposar ahir al Palau Blaugrana a l’Akasvayu Girona per 84-77 i els d’Ivanovic dominen la sèrie per 2-1, i el DKV Joventut es va veure sorprès pel Gran Canària a Badalona (63-74) i va deixar escapar la primera ocasió de passar a semifinals (2-1). Demà, a Girona (18.00 h, 33) i a Las Palmas (13.00 h, TV Canàries) es jugaran els quarts partits.

Al Palau es va viure un matx intens i vibrant, que hauria pogut decantar-se a favor de qualsevol dels dos equips. El Barça no va poder trencar el partit quan va tenir un 39-26 i l’Akasvayu va aconseguir avançar-se amb un 73-75 a 3 minuts del final. En els moments determinants, Navarro va decidir amb 5 punts seguits (3 tirs lliures i una cistella), mentre Marinovic va fallar els dos triples que va intentar.

Navarro va ser clau, amb 22 punts, però també van destacar Basile, Kakiouzis, Marconato, Fran Vázquez al principi i Grimau, magnífic a l’últim quart. Lakovic només va fer 1 punt, però va donar 9 assistències i va rebre 6 faltes. A l’Akasvayu, els millors van ser Fucka, San Emeterio i McDonald.

Dos quarts fatals
A Badalona, el DKV va pagar, sobretot, el seu mal joc en el primer i l’últim quart. La Penya va començar cedint per 0-9 i ja va anar a remolc (7-19 i 13-24) fins a la mitja part, que va acabar perdent per 34-39. Després de la represa semblava que la Penya podria redreçar la situació (46-45), igual que havia passat en els dos primers partits, però a l’últim quart Jim Moran va decidir el partit amb 4 triples, els dos últims contra una zona 1-3-1 que ahir tampoc no va funcionar. Igual que tampoc no van estar bé jugadors com Rudy i Betts, encara que la veritat és que de la Penya poques coses bones es poden destacar en aquest enfrontament.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.