Esports

El DKV s’endú el premi de la tercera plaça

La Penya supera el Madrid en un dur partit i agafa avantatge al Barça per a l’Eurolliga

El DKV Joventut es va endur ahir el premi gros de l’última jornada de la fase regular. La Penya no només va superar el Reial Madrid en una autèntica batalla per recordar davant 12.000 espectadors, sinó que es va quedar en propietat la tercera plaça de la classificació, per davant del Winterthur Barça. Això significa que a quarts de final el Joventut se les haurà amb el Gran Canària, prou assequible, mentre que el Barça es quedarà amb la lletja del ball, l’Akasvayu Girona. Més encara, si la Penya supera els canaris, els blaugranes no en tindran prou a passar ronda, sinó que hauran d’arribar a la final per poder tenir plaça a la pròxima Eurolliga; i estan a la mateixa banda del quadre que el líder Tau.

Feia 14 anys
Tot plegat després del partidàs viscut a Badalona. El DKV, que feia 14 anys que no acabava tercer, va tenir a la mà una pallissa històrica (53-28, min. 24) gràcies a l’activitat ofensiva de Rudy Fernández i la defensa de Ricky Rubio (16 anys) davant un veterà com Bullock (31 anys). A base de defensa molt dura van poder remuntar els blancs, de manera fins i tot exagerada: 0-21 de parcial en cinc minuts (55-30 a 55-51). Van arribar els minuts de més tensió, amb especial protagonisme per a un Hervelle brut, més que dur. Entre ell i Reyes van intentar provocar una tangana amb Rubio entremig, que va acabar amb Gaines desqualificat; el belga el seguiria poc després. I va ser Rubio qui va tancar el resultat amb un triple.

Navarro, líder
El triomf verd-i-negre feia ben estèril la pallissa sense història del Barça al Valladolid (90-69), més marcada per l’exhibició de Navarro, que amb 29 punts ha acabat la Lliga com a màxim anotador, amb una mitjana de 17,33 punts, prou superior als 17 de Luis Scola (Tau), que ahir es va quedar en 21.

Per la seva banda, l’Akasvayu no va tenir cap problema per assegurar la 5a plaça davant un Fuenlabrada amb tota la feina feta. Els de Svetislav Pesic van acabar guanyant per vint punts als madrilenys.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.