Esports

El Barça manté l'esperança

El Madrid s'assegura el lideratge una setmana més en vèncer el Depor (3-1)

El Barça continua amb opcions al títol de Lliga després de vèncer per 1 gol a 0 el Getafe en un partit on Ranoaldinho ha estat el protagonista. L'autor de l'únic gol del partit, al minut 2, ha vist targeta vermella al minut 39. Poc després Eto'o ha vist la targeta groga. També han rebut targeta groga Xavi pel Barça i Casquero pel Getafe.

Victòria del Reial Madrid
El Reial Madrid ha sumat 3 punts més un cop Van Nistelrooy ha marcat el tercer gol al minut 74 d'un partit que, segons el que faci al Barça davant el Getafe aquesta nit, pot sentenciar la Lliga.

Ramos, al minut 28, Raúl al 56 i Van Nistelrooy al 74 han estat els tres golejadors dee Madrid, mente que pel Depor ha marcat Capdevila al minut 54.

A l'espera del que faci el Barça, el Madrid se situa líder en solitari amb 72 punts. El tercer aspirant al títol, el Sevilla, juga demà contra el Saragossa, mentre que el València ha perdut davant el Vila-Real per 2-3 i s'ha despenjat de la lluita pel títol.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.