Esports

El Barcelona presentarà al·legacions per l'expulsió de Ronaldinho

El brasiler va ser expulsat dissabte durant el partit contra el Getafe

Els serveis jurídics del FC Barcelona elaboren durant el dia d'avui les al·legacions que el club presentarà demà davant del Comitè de Competició de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) per l'expulsió de Ronaldinho de Assis en el partit de dissabte passat davant del Getafe, a fi d'evitar que es perdi el final de la Lliga.

El jugador brasiler va veure la targeta vermella en el minut 40 del partit i podria ser sancionat amb un o dos partits, de manera que corre risc de no tornar a jugar en el campionat aquesta temporada, davant del RCD Espanyol al Camp Nou la pròxima jornada i al camp del Gimnàstic de Tarragona en l'última jornada de la Lliga.

Els serveis jurídics del Barcelona treballen durant aquest dilluns en l'elaboració de les al·legacions a l'acta arbitral, a les quals s'adjuntarà una prova videogràfica, segons ha informat el club català. El Comitè de Competició té previst reunir-se demà a la tarda per resoldre les sancions de la passada jornada de Lliga.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.