Esports

Ronaldinho es perd el derbi

El Comitè de Competició de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) ha acordat sancionar només amb un partit el jugador del FC Barcelona Ronaldinho d'Assis, després de l'expulsió que va patir durant el patit del Getafe. Amb tot, el braslier es perdrà el derbi del Camp Nou contra l'Espanyol.

En l'acta del partit, l'àrbitre Alfonso Pérez Burull ha exposat que Ronaldinho va ser expulsat "després d'haver-se pitat una falta al seu favor, [Ronaldinho] es va regirar cap al jugador que l'havia comès [David Belenguer], va llançar una cama contra ell i el va colpejar; a continuació li va llançar l'altra cama, aquesta vegada sense arribar a colpejar-lo".

Competició només sancionarà Ronaldinho amb un partit perquè, segons va reconèixer el seu president, Alfredo Florez, va tenir en compte les al·legacions presentades pel club blaugrana i va considerar que el futbolista havia rebut prèviament l'entrada de diversos jugadors del Getafe.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.