Esports

L'Espanyol no vol afluixar a Montjuïc

Espanyol

El Lluís Companys és un dels camps més assequibles de Primera en els últims anys. És un pensament estès entre els rivals de l'Espanyol. No és difícil sucar-hi, tal com va reconèixer Valdo poc després de fitxar i com mostren les estadístiques.
La passada temporada, van volar de Montjuïc 30 dels 57 punts en joc, més de la meitat, i és una de les assignatures a aprovar que els blanc-i-blaus s'han imposat. L'onze de Valverde té avui l'oportunitat d'encadenar la quarta victòria consecutiva com a local, una bona forma d'enterrar fantasmes i començar a convertir l'estadi en un fortí, clau si es vol estar a la zona alta.

La guerra televisiva ha desplaçat 24 hores el duel amb el Múrcia. La planificació de rotacions de Valverde, en orris. El tècnic de l'Espanyol s'ho pren amb filosofia, però no vol distraccions, així doncs, ahir va encarregar-se d'allunyar qualsevol excés de confiança.

Hi ha massa precedents, per exemple el Valladolid, com per no estar escarmentat. "La gent pot pensar que amb aquest rival tindrem menys dificultat, però no és així. Aquest tipus d'equips se'ns ennueguen. Són molt forts tàcticament i no podem estar confiats. Una victòria seria molt important perquè ens situaria amb 20 punts després de 10 jornades", va alertar.

Rival en zona tranquil·la
S'està tan bé a la zona alta que a l'Espanyol no hi ha gens de ganes de retrocedir. Ans al contrari. Més aviat volen pujar. Els tres partits trampa contra rivals sense tant de nom però ben complicats va arrencar amb un empat en l'enfrontament més complicat, a Mallorca. Ara arriba el Múrcia, que ha fet els deures en el mercat estival en l'objectiu d'assolir la permanència en el retorn a Primera. "L'equip afronta el partit amb recel -va advertir-. No són partits que ens vagin gaire bé ni podem estar gaire confiats. Sabem que el Múrcia està bé, a la zona tranquil·la de la classificació i amb molta confiança".

El Múrcia està farcit de jugadors amb llarg recorregut a Primera com Pablo García, Movilla, Regueiro, Baiano o el porter Notario. En l'onze titular hi haurà un experiquito com De Lucas, membre de la Lleva de la Intertoto, de la qual Tamudo es manté com a únic supervivent a l'Espanyol. El davanter de Santa Coloma està en ratxa golejadora i recupera un aliat d'or, De la Peña.

El càntabre té moltes opcions de sortir avui d'inici, tot i que Valverde va demanar unes hores més de reflexió. La prudència habitual d'un entrenador que sap que encadenar la quarta victòria consecutiva a casa seria una mostra d'ambició important.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Espanya i la crisi d’identitat catalana

FILÒSOF
 
El protagonista
Lamine Yamal

O Rei Lamine

BARCELONA
 
 

Poder sense discussió de Pogacar

BARCELONA
 
Joan Sagué
EXJUGADOR DEL GIRONA FC DURANT VUIT TEMPORADES (1985-1993) I EXCAPITÀ

“És molt més exigent el futbol d’ara”

FIGUERES
 

Dani Olmo: Bota d’Or i cap de diamants

BARCELONA
 

Lògica futbolística

barcelona
 

Alcaraz lidera el canvi

BARCELONA / LONDRES