Esports

Comença la vista del Consell Mundial amb De la Rosa i Hamilton però sense Alonso

La reunió del Consell Mundial de l'Esport del Motor, que estudia el cas d'espionatge entre les escuderies Ferrari i McLaren, s'ha iniciat aquest matí a París amb la presència dels pilots de McLaren-Mercedes Lewis Hamilton i Pedro Martínez de la Rosa i amb l'absència de Fernando Alonso.

Alonso és a Bèlgica, al circuit de Spa Francorchamps, on aquesta tarda haurà de comparèixer a la conferència de premsa organitzada per la Federació Internacional de l'Automòbil (FIA) a les 15 hores.
Per part de McLaren hi han anat Ron Denis, el director de competició de Mercedes, Norbert Haug, l'accionista de McLaren, Mansour Ojjeh, el director d'operacions, Jonathan Neale, i els pilots Lewis Hamilton i Pedro Martínez de la Rosa.

Per part de Ferrari hi són presents el director esportiu, Jean Todt, i l'enginyer Ross Brawn, que està disfrutant d'un any sabàtic, i que va treballar estretament amb Nigel Stepney, qui va sostraure l'informe de 780 folis que va passar al cap de disseny de McLaren, Mike Coughlan.

Mentre el president de la FIA,Max Mosley, s'ha negat a fer comentaris a l'entrada de la seu de la Federació a la Plaça de la Concòrdia de París, Bernie Ecclestone, president de l'organització de la Fórmula 1, ha declarat que "estic segur de que avui es farà justícia".

S'espera que a primera hora de la tarda es conegui el veredicte.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.