Esports

Montmeló no permetrà que es repeteixi el més mínim incident racista

Fórmula 1

El Circuit de Catalunya ha fet públic un comunicat en què assegura que "no permetrà que es repeteixi" el més mínim incident racista, com el protagonitzat "per una minoria d'espectadors el passat 1 de febrer durant els entrenaments dels equips de Fórmula 1".

Majoria amb actitud de respecte
"El total d'espectadors durant els tres dies va ser de 55.000 aficionats amb una actitud majoritària de respecte i excel·lent comportament durant els tres dies. El Circuit de Catalunya vol agrair especialment a aquesta majoria la seva actitud i prega que es reconegui de forma pública", afirmen els responsables del traçat de Montmeló (Vallès Oriental).

La nota afegeix que els gestors del circuit comparteixen "el posicionament de la FIA respecte a la lluita contra tota actitud racista, política o religiosa a les carreres o les activitats relacionades".
"El Circuit de Catalunya no permetrà que el més mínim incident es repeteixi en les seves instal·lacions i ja s'estan estudiant noves mesures a les ja instaurades durant els últims entrenaments. Aquestes mesures han estat estudiades amb la col·laboració dels Mossos d'Esquadra i els serveis de seguretat del circuit, i que es veuran reforçades per als següents entrenaments i el Gran Premi", afegeix.

El Circuit de Catalunya, en cas de sanció, es "reserva la possibilitat d'accions judicials contra els causants dels incidents, sigui quina sigui la seva dimensió.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.