Esports

Un comissari especial de la FIA vetllarà perquè Alonso i Hamilton corrin amb igualtat de condicions al Brasil

L'escuderia britànica es va veure obligada dimecres a emetre un comunicat oficial que assegurava que hi hauria igualtat

Un comissari de la Federació Internacional d'Automobilisme (FIA) vigilarà el Gran Premi de Brasil perquè Fernando Alonso i Lewis Hamilton rebin un tracte equitatiu de McLaren en la cursa, on tots dos pilots es disputaran el títol. La sospita que McLaren vulgui donar un tracte de favor a Hamilton en detriment del pilot asturià han provocat la reacció de la FIA.

El comissari especial nomenat per la FIA viurà dia i nit al box de McLaren i no tindrà cap altra feina que vetllar perquè ningú pugui perjudicar Fernando Alonso, és a dir, que no tornin a passar coses tan sospitoses com a Xangai, on Hamilton li va treure 7 dècimes a l'asturià en la qualificació.

El president de la Federació Espanyola d'Automobilisme, Carlos Gracia, també ha estat convidat a Interlagos per Ron Dennis per seguir les evolucions del gran premi. Els dubtes són tan grans que l'escuderia britànica es va veure obligada dimecres a emetre un comunicat oficial en què assegurava que hi hauria un tracte igualitari per als dos pilots. Fernando Alonso va dir ben clar, després dels entrenaments classificatoris de l'últim Gran Premi de la Xina, que la seva confiança en l'equip McLaren era nul·la. El mig segon d'avantatge de Hamilton feia sospitar a l'asturià d'una falta intencionada de pressió als pneumàtics del seu monoplaça. L'endemà, el mateix Alonso comprovava que les gomes que li havien posat per a la cursa eren les correctes.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.